Integrowana produkcja

Integrowana Produkcja (IP) jest nowoczesnym systemem jakości żywności, wykorzystującym w sposób zrównoważony postęp techniczny i biologiczny w uprawie, ochronie roślin i nawożeniu oraz zwracającym szczególną uwagę na ochronę środowiska i zdrowie ludzi..​

Metodyki Integrowanej Produkcji obowiązujące obligatoryjnie od 2024 r.

kliknij w wybraną metodykę i pobierz

Metodyka Integrowane Produkcji Agrestu
Metodyka Integrowane Produkcji Aronii
Metodyka Integrowane Produkcji Borówki Wysokiej
Metodyka Integrowane Produkcji Brzoskwinia i Morela
Metodyka Integrowane Produkcji Czereśnia
Metodyka Integrowane Produkcji Gruszka
Metodyka Integrowane Produkcji Jabłka
Metodyka Integrowane Produkcji Jeżyna bezkolcowa
Metodyka Integrowane Produkcji Malina
Metodyka Integrowane Produkcji Porzeczki
Metodyka Integrowane Produkcji Śliwki
Metodyka Integrowane Produkcji Truskawki
Metodyka Integrowane Produkcji Wiśnie
Ważne:

Ze środków ochrony roślin należy korzystać z zachowaniem bezpieczeństwa. Przed każdym użyciem przeczytaj informacje zamieszczone na etykiecie i informacje dotyczące produktu. Zwróć uwagę na zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia oraz przestrzegaj środków bezpieczeństwa zamieszczonych na etykiecie.

Scroll to Top